Publicēts 20.08.2024

Sagatavojies skolai tirdziņā “Atpakaļ uz skolu!”

No 26. augusta līdz 1. septembrim t/c SĀGA rīko skolas lietu tirdziņu “Atpakaļ uz skolu!”. Tirdziņš norisināsies ik dienu no plkst.11.00 līdz 20.00 pie Meža vārtiem (iekšpusē). Sagatavojies skolas gaitām un iegādājies bērnudārzam, skolai vai studijām nepieciešamo. Tirdziņa piedāvājumā būs gan zināmu tirgotāju un ražotāju preces, gan Latvijas amatnieku un mākslinieku darinājumus.


Ja tomēr visu vajadzīgo neatradīsi tirdziņā, daudzveidīgs kancelejas, sporta preču, apģērbu, apavu piedāvājums ir t/c SĀGA veikalos. Šeit arī plaša mājas lietu, tehnoloģiju, elektropreču un viedierīču izvēle, lai iekārtotu un aprīkotu mācību vietu mājās. Tuvojoties skolas laikam, daudzi veikali sagatavojuši īpašu preču un cenu piedāvājumu. Turklāt vairāki veikali atrodami tikai t/c SĀGĀ.


Izmanto ērtu piebraukšanu un plašo stāvvietu, ietaupi laiku, visu nepieciešamo iegādājoties vienuviet. Mēs parūpēsimies par plašu skolai nepieciešamo lietu piedāvājumu, lai Tev mazāk rūpju un vairāk laika ģimeniskai kopābūšanai pirms jaunā mācību cēliena.



VISI JAUNUMI