Publicēts 03.05.2023

Eleport atklāj jaunu elektrisko auto uzlādes stacijas arī TC Sāga

Uzņēmums Eleport, kas dibināts 2016. gadā, šobrīd veido elektrisko auto uzlādes tīklu un ar to saistīto programmatūru Baltijā un Polijā. Ar Gren, Bolt, Scandium Energia un Skype līdzdibinātāju atbalstu Eleport tuvāko gadu laikā plāno ieguldīt 100 miljonus eiro esošā elektrisko auto uzlādes tīkla paplašināšanai. Eleport lepojas ar to, ka ir viens no lielākajiem un visstraujāk augošajiem uzņēmumiem šajā jomā.

TC SĀGA priecājas, ka esam kļuvuši par vienu no tirdzniecības centriem, kurā ir uzstādīta un atklāta Eleport elektrisko auto uzlādes stacija. Tagad Sāgas klientiem ir iespēja ne tikai iepirkties un pavadīt laiku ar ģimeni, bet tikmēr arī uzlādēt savu elektrisko auto.

Uzlādes stacija atrodas stāvlaukumā starp “Puķu” un “Meža” vārtiem.  Ir uzstādītas trīs jaunas uzlādes stacijas: 200 kW* ultra ātrā uzlādes stacija, kas spēj lādēt ar 1250 km/h lielu uzlādes ātrumu jeb 100 km piecu minūšu laikā, 120 kW* ātrā uzlādes stacija ar 750 km/h lielu uzlādes ātrumu un 22 kW maiņstrāvas jeb lēnā uzlādes stacija, kas nodrošina 145 km/h uzlādes ātrumu un ir piemērota nesteidzīgai uzlādei un atpūtai tirdzniecības centrā.

Lai atzīmētu jaunās uzlādes stacijas atklāšanu, TC SĀGA viesiem tiek nodrošināta bezmaksas uzlāde no 28. aprīlim līdz 7. maijam.

VISI JAUNUMI