1 / 68

Publicēts 03.05.2023

Džentlmeņi brauc! “Distinguished Gentleman’s Ride 2023” noslēguma pasākums SĀGĀ!

“Atšķirīgo Džentelmeņu Brauciens” vai angliski “Distinguished Gentlemans Ride” ir atraktīva motobraucēju kustība ar mērķi ziedot naudu, lai vairotu izpratni par vīriešu garīgās veselības un prostatas vēža problemātiku, kā arī vāktu ziedojumus tā izpētei.

  

Arnis Blodons “Triumph Rīga” pārstāvis, pasākuma organizētājs: “DGR ir viens no tiem pasākumiem, kurš liek paraudzīties uz motociklistiem, kā ne tikai stilīgu un vasarīga laika pavadītāju publiku, bet arī kā uz sociāli atbildīgiem pilsoņiem. Tas ir vienreizēji, ja kustība vienas dienas laikā piesaista ziedojumus daudzu desmitu miljonu apmērā visā pasaulē”. 


Valdis Melderis, Radio “Skonto” ētera personība un 2023.gada brauciena vadītājs: “Distinguished Gentleman's Ride 2023 Rīga” dalībnieks: “Šis brauciens ir atgādinājums sev un citiem, ka kārtīgs čalis nav tas, kurš ne no kā nebaidās. Kārtīgs čalis skatās savām bailēm acīs un dara to stilīgi. Un vēl tā ir iespēja ziedot vīriešu veselības izpētei un tās veicināšanai”.


Tirdzniecības centrs “Sāga” ir patiesi gandarīts sniegt atbalstu šāda veida kustībai un priecājas uzņemt “Distinguished Gentleman’s Ride 2023”. 


Brauciens un pasākums notiks jau iepriekš izplānotā maršrutā. Tikšanās notiks 21.maijā plkst. 09.00 Brīvības gatvē 401C. Plkst. 10:00 sāksies brauciens cauri pilsētai uz t/c “Sāga”, kur plkst. 11:00 būs kopīgā satikšanās, kur sagaidīs mūzikas grupa “Bad Habits”.


Lai piesaistītu vēl vairāk publikas uzmanību un vairotu kustības atpazīstamību, “Distinguished Gentleman’s Ride 2023” dalībnieki tiek aicināti izvēlēties elegantus, smalka stila apģērbus, kas būtu tvīda uzvalki, vestes un uzvalka krekli, kas veidotu pieklājīgu tēlu gan uz ceļa, gan ikdienā. 


Šo braucienu izveidoja Marks Hava (Mark Hawwa) 2012. gadā Austrālijā.

2022.gadā piedalījās vairāk kā 90 000 braucēju no 800 pilsētām 104 valstīs, savācot ziedojumos 5,5 miljonus dolāru.


2021.gadā šāds DGR brauciens pirmo reizi notika Rīgā. To organizēja “Triumph Rīga”.

Šogad pasākumu organizē “Triumph Rīga” sadarbībā ar t/c “Sāga”. Atbalsta SIA “SDK”.


Visus naudas līdzekļus, kas tiek novirzīti slimības izpētei, var ziedot vietnē www.gentlemansride.com 


Publicitātes nolūkos pasākums tiks fotografēts un filmēts.


VISI JAUNUMI