Publicēts 31.07.2023

Atpakaļ uz skolu nekad nav bijis tik aizraujoši!

Gatavojies jaunajam skolas gadam, apvienojot iepirkšanos ar sportiskām aktivitātēm un mūzikas koncertu vakarā!

26.augustā no plkst. 15.00 – 22.00 aicinām uz TC Sāga un veikala Decathlon rīkotajām sportiskajām aktivitātēm, kas notiks zaļajā zonā pie Ūdens vārtiem. Dienas izskaņā būs iespēja atpūsties, iegādāties gardus ēdienus un dzērienus no SĀGA food court, un noklausīties bezmaksas koncertu.


Kas tevi sagaida?


No plkst. 15.00 – 18.00

Sagaidot jauno mācību gadu, veikals Decathlon piedāvās iespēju iepazīt, kā arī izmēģināt jaunus sporta veidus un ārpusskolas aktivitātes bērniem un jauniešiem. Pasākumā būs iespēja konsultēties ar sporta treneriem un ekspertiem no sporta skolām, gūt motivāciju aktīvam dzīvesveidam un gatavoties nākamajam sporta sezonas posmam.


Iepazīsti tādas sporta skolas un organizācijas kā:

- Jauno Jātnieku Skola - varēsi vairāk uzzināt par treniņu iespējām jāšanas sportā un cīnīties par balvām dažādos uzdevumos. Tāpat būs iespēja iepazīties un pavizināties ar poniju.

- MyFitness – piedāvās iesildīt prātu un muskuļus sportiskās un radošās aktivitātes labākai skolas gaitu uzsākšanai.

- Futbola Parks Academy - viens no radošākajiem jaunajiem futbola klubiem Rīgā piedāvās ģimenes stafetes visa vecuma dalībniekiem. Katram interesentam būs iespējas saņemt dāvanu kuponu un apmeklēt bezmaksas izmēģinājuma treniņus FPA filiālēs, kā arī citas balviņas.

- The Spot Center - sadarbībā ar Latvijas vadošajām skeitparku skolām piedāvā iepazīties ar skeitparku sporta veidiem: skeitbordu, skūteriem, bmx un inline skrituļslidošanu.

- Black Ice Training - “Hokeja knifiņi” un iespēja izmēģināt uzmest vārtos & uzdriblēt, sajust hokeja garšu un jautri pavadīt laiku, ka arī saņemt speciālas balvas no Black Ice komandas


No plkst. 18.00 – 22.00

Lai noslēgtu dienu ar prieku un patīkamām emocijām, aicinām uz muzikālu vakara noslēgumu, kurā uzstāsies muzikālā grupa Petersons band.

Vakara gaitā mūziķi uz skatuves kāps divas reizes - plkst. 19.00 un 20.00


Aicinām visus interesentus iesaistīties aktivitātēs ar visu ģimeni un atrast visu iztrūkstošo jaunajam mācību gadam!


Tiekamies T/C SĀGA!


Pasākumā ieeja bez maksas.



*Publicitātes nolūkos pasākumā tiks filmēts un fotografēts.


VISI JAUNUMI