Publicēts 03.09.2024

Ar Elizabetes Gailes koncertu t/c Sāga noslēdz vasaras sezonu

 2. septembra vakarā pie t/c SĀGA izskanēja Elizabetes Gailes un pavadošās grupas koncerts, ar kuru noslēdzām vasaras pasākumu sezonu, ieskandinājām rudeni un jauno mācību cēlienu. Paldies māksliniecei un koncerta klausītājiem par kopīgi radīto atmosfēru – joprojām vasarīgo un saulaino, uzlādējošo un iedvesmojošo. Koncerta īpašais viesis bija mūziķis ar skatuves vārdu ZeBrene.


Elizabete Gaile ir latviešu indie pop dziedātāja un dziesmu autore. Šovasar viņu varēja satikt un klausīties koncertos visā Latvijā. Vasaras pēdējā koncertā pie t/c SĀGA izskanēja arī Elizabetes Gailes jaunākā dziesma - tikko klajā nākusī “Zinu, ka pāries”. Tāpat kā līdzšinējie skaņdarbi, arī šī dziesma ir par mūziķes pašas iekšējo pasauli, piedzīvoto, sajūtām un emocijām. Pozitīvā un pacilājošā “Zinu, ka pāries” ir par grūtajiem brīžiem - apzināšanos, ka tie nāk, bet cerību, ka pāriet un beidzas.


Arī vasara pāriet, rudens un ziema tāpat. Šovasar t/c SĀGA aicināja uz brīvdabas kino, koncertiem un sportiskām aktivitātēm. Paldies par kopābūšanu visiem, kuri piedalījies un apmeklēja! Arī rudens un ziemas sezonā parūpēsimies par izklaidējošiem, izglītojošiem un dzīvesstila pasākumiem. Sekojiet informācijai!

 

SĀGA ir tirdzniecības centrs, kas sniedz daudz vairāk kā tikai iepirkšanos.

VISI JAUNUMI