Publicēts 15.10.2024

Tiekamies Rudens ražas tirdziņā!

Rudens ražas tirdziņš notiks no 17. līdz 20. oktobrim katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00 pie t/c SĀGA Puķu vārtiem. Tajā piedalīsies, savus darinājumus un produkciju piedāvās vietējie mājražotāji, dizaineri un amatnieki. Tirdziņā varēs atrast jau iecienītus un iepazīt jaunus pašmāju produktus, izbaudīt sezonas noskaņu, sarūpēt rudens veltes un nepieciešamās lietas ziemai.


Tirdziņa piedāvājumā būs mājražotāju gardumi - kūpināta gaļa un zivis, svaigi cepta dažādu veidu maize, biškopības produkti, āboli, dzērvenes, ķirbji.


Pie dizaineriem un amatniekiem varēs iegādāties rotas, apģērbu un mājlietas - pusdārgakmeņu, kristālu, sudraba, dzintara, etnogrāfiskās un pērļotas rotas, pieaugušo un bērnu apģērbu un aksesuārus, tamborētas un apgleznotas somas, lelles, sojas vaska sveces, spilvenus, ģipša traukus, kalumus mājai, dārzam un pirtij.


Tirdziņā būs atrodami arī silti, gaumīgi un mūsdienīgi rokdarbnieku darinājumi Latvijas rudens un ziemas sezonai - pledi, šalles, cepures, lakati, dūraiņi, vilnas zeķes.


Apmeklētāji varēs baudīt uz vietas gatavotas Neapoles picas un siltus dzērienus.

 

Uz tikšanos tirdziņā!

ALL NEWS